Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Anchormatic AB
Kustvägen 8
87397 Mjällom


 Anchormatic Sales and Service

Jupitervägen 14A
18163 Lidingö Stockholm


Vi som jobbar:

VD/Sälj/Service Johan Gerdin

Sälj/Service:  Kent Goldmann

Teknisk support: Mattias Bohman

Produktion: Joel Nyberg

Telefon

Ring oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor!
Telefon: 08-885 050
Mobil: 070-774 88 88

Här finns vi! ↓

Kontaktformulär

Vanliga frågor och svar

Ja, vi säljer och levererar till hela Europa. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ja, vi lämnar två års garanti på samtliga artiklar.

Vi rekommenderar inte båtar som väger över 15 ton att använda spelet. Undantag om det handlar om “lunch ankring” eller förtöjning mot boj.

Det beror på, Anchormatics ankarrullar och brytrullar är avpassad för våra band. Andra ankarrullar anpassad för kätting och blyad lina kan skada linan och påverka spelets dragkraft på ett negativt sätt. Vi på Anchormatic kan inte garantera att spelet fungerar optimalt om inte våra ankarrullar används.

Nej, ankarrullarna passar de allra flesta olika sorts ankare. Vi vill ändå rekommendera modellerna “Delta” och “Bruce”.

Nej. Anchormatics bandankarspel måste ha ett speciellt avpassat ankarband för att få optimal funktion/hållfasthet. Banden vi säljer är speciellt avpassade för just våra spel. Vi säljer reservdelsband.

Det är 60meter band på trumman.

Du trycker på paketförslag och fyller sedan in information om din båt. När du gjort det skickas en intresseanmälan till oss och därefter kommer vi kontakta dig och bekräfta din beställning. Ett annat alternativ är att ringa eller maila direkt till oss så kan vi hjälpa dig med din beställning.

Det kan vi hjälpa dig med! Skicka ett mail eller ring oss så kan vi ge dig bra förslag på vad som skulle passa just din båt. Vi kan även bistå med bilder från tidigare installationer som vi gjort på just din typ av båt.

CLOSE
X
Add to cart