Om oss

Anchormatic AB  är ett företag som grundades av mekanikern och uppfinnaren Rolf Ingersjö från Hägersten. Bolaget sträcker sig 35 år tillbaka och ankarspelen har utvecklats i takt med tiden. Anchormatic bandankarspel är världens första och mest sålda bandankarspel, våra spel har levererats runt om i hela världen.

Sommaren 2018 fick bolaget nya ägare (Björn och Johan Gerdin). Med bakgrund från mekanikföretag och stort intresse för båtar.

Vi avser att utveckla företaget och produktionen, tillhandahålla tillbehör och reservdelar samt service. Vi uppskattar kontakten med våra befintliga och nya kunder och vi ser fram emot många goda dialoger.

Vår verksamhet utförs på två platser. På Lidingö i Stockholm där sälj, service, montage och reservdelar finns. Samt Mjällom i Högakusten där vi utför serietillverkning/montage, utveckling och reservdelar.

Vi är stolta att kunna erbjuda våra produkter till alla fritidsbåtar runt om i Sverige, Europa och resten av världen. Vi på Anchormatic jobbar med ständig utveckling, beslutsamhet och kreativitet är det som krävs för ett lyckat arbete. Vår ambition är att kunna vara den ledande ankarspels leverantören i norden och förse alla våra kunder med den bästa kvalitén på våra produkter, samt god service. Våra kunder sträcker sig från privatpersoner till små och stora företag. 

Vi strävar även att hålla en god och effektivt kontakt med våra  leverantörer och återförsäljare.

Vi är intresserade av fler marinor/båtvarv som partners samt återförsäljare. Om du som företag är intresserad av att inleda ett samarbete, är du välkommen att ta kontakt med oss.

 

CLOSE
X
Add to cart